HOBBYWINKEL MET TOPSERVICE!

Sinds december 2020 is Arrow Bow Europe Store gevestigd op de Middenbaan. De etalage met onder meer kruisbogen, handbogen en zelfs een kunstbeer maakt nieuwsgierig. Op zoek naar het verhaal achter deze nieuwkomer stapte de redactie binnen voor een gesprek met de eigenaren. Al snel werd het geheim van deze hobbywinkel, waar bijvoorbeeld ook dartspullen verkrijgbaar zijn, duidelijk: service. ,,Als de klant blij is, zijn wij blij”, zeggen zij.

Vanuit huis gestart

Arrow Bow Europe Store is officieel gestart in 2016, destijds nog als webshop. ,,Gewoon vanuit de huiskamer, maar we groeiden zo hard dat we op zoek gingen naar een winkelpand. We kunnen hier niet alleen klanten ontvangen in de showroom, maar hebben ook genoeg ruimte om de voorraad op te slaan”, legt het team uit. Die voorraad is overigens niet eindeloos, want op de website wordt een systeem van ‘op is op’ gehanteerd. Dat heeft een reden, want Arrow Bow wil de eigen belofte kunnen waarmaken. ,,Vandaag besteld is vandaag in huis, als dat op de website tenminste bij het artikel staat aangegeven. Daar doen we veel voor, desnoods halen we zelf bestellingen op bij de leverancier en we verzenden overal naartoe. Onze klanten moeten vanuit de luie stoel geholpen kunnen worden. Daarvoor zetten we alle beschikbare communicatiemiddelen in.”

Klant is koning

Als dat een tevreden klant oplevert, is Arrow Bow Europe Store ook tevreden. ,,Daar doen we het voor. Onze winkel is ook een soort ontmoetingspunt. We zijn van plan om straks een koffiebar te plaatsen. Mensen moeten hier zo kunnen binnenstappen, al is het om met een kop koffie erbij een praatje te maken over de hobby. Boogschieten is in Nederland nog groeiende, mensen moeten het nog leren kennen. Zowel beginners als ervaren schutters voorzien we graag van advies. Je bent bij ons geen nummer, wij nemen alle tijd voor je!” Wie wil boogschieten, hoeft in ons land nog niet over een vergunning te beschikken. Wel moet je 18 jaar of ouder zijn.

Uitbreiding met andere artikelen

 

Het team van Arrow Bow Europe Store staat altijd open voor uitbreiding van het assortiment. Ook voor de dartliefhebber is er heel wat te vinden in de winkel, van pijlen en borden tot dartmatten. Een blikvanger in de winkel is het elektronische scoresysteem van Scolia. Ideaal om je dartskills te verbeteren! Zelf even een pijltje gooien in de winkel mag ook. ,,We denken altijd na over een uitbreiding. Op dit moment is er veel vraag naar casinoartikelen, dus die hebben we ook opgenomen in het assortiment.” Wat je ook aanschaft bij Arrow Bow, fysiek of online, het wordt altijd netjes verpakt. Die service slaat aan, blijkt uit de vele positieve reviews.

Wie een origineel cadeau zoekt voor de feestdagen, moet dan ook zeker eens een kijkje nemen bij Arrow Bow Europe Store. Sinds enige tijd is de winkel ook een PostNL locatie, waar pakketjes kunnen worden afgehaald en afgegeven.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties